March 20, 2020 hkhealthymind

『今日3月20號係咩日子?今日係屬於各位家長嘅320正向家長日』

『今日3月20號係咩日子?今日係屬於各位家長嘅320正向家長日』

『今日3月20號係咩日子?今日係屬於各位家長嘅320正向家長日』今年嘅「320正向家長日」又到喇了!如果各位喺去年已經開始參與正向家長學院嘅320活動,希望你哋更加愛你身邊嘅人,亦祝願各位嘅家庭生活保持正向而美好。而如果正看緊短片嘅你,未參加過「正向家長日」嘅活動,就由今天起動吧!今年正向家長學院「正向家長日」嘅主題係:「我的美好之家H.O.M.E.」。為此,正向家長學院舉辦了一個H.O.M.E.嘅分享活動,希望透過呢個活動,令各位家長在現今這個環境,更能維持一個正向家庭的氣氛,讓孩子愉快而健康地成長,提升人與人之間嘅美好關係!想知道更多,就讓胡君孟院長(Rex)喺短片中為大家再講解多啲😊😊HO ME「我的美好之家」參加辦法:Step 1)請用四個開首字母分別為‘H.O.M.E’嘅英文詞語去形容你嘅美好之家🏡Step 2) 將你選擇呢四個形容詞嘅原因,拍成一條短片🎬Step 3)將短片發帖到你嘅Facebook,再將呢個發帖嘅Facebook連結分享到呢個WhatsApp: 69184998,當然更加歡迎大家喺Facebook度tag埋「正向家長學院」啦🤗請邀請你身邊3位朋友一齊參與,一同建立美好之家😘

正向家長學院发布于 2020年3月20日周五

今年嘅「320正向家長日」又到喇了!
如果各位喺去年已經開始參與正向家長學院嘅320活動,希望你哋更加愛你身邊嘅人,亦祝願各位嘅家庭生活保持正向而美好。
而如果正看緊短片嘅你,未參加過「正向家長日」嘅活動,就由今天起動吧!
今年正向家長學院「正向家長日」嘅主題係:「我的美好之家H.O.M.E.」。
為此,正向家長學院舉辦了一個H.O.M.E.嘅分享活動,希望透過呢個活動,令各位家長在現今這個環境,更能維持一個正向家庭的氣氛,讓孩子愉快而健康地成長,提升人與人之間嘅美好關係!
想知道更多,就讓胡君孟院長(Rex)喺短片中為大家再講解多啲😊😊

H
O
M
E

「我的美好之家」參加辦法:
Step 1)請用四個開首字母分別為‘H.O.M.E’嘅英文詞語去形容你嘅美好之家🏡

Step 2) 將你選擇呢四個形容詞嘅原因,拍成一條短片🎬

Step 3)將短片發帖到你嘅Facebook,再將呢個發帖嘅Facebook連結分享到呢個WhatsApp: 69184998,當然更加歡迎大家喺Facebook度tag埋「正向家長學院」啦🤗

請邀請你身邊3位朋友一齊參與,一同建立美好之家😘

1
×
你好,家長,有什麼可以幫到你,直接與我聯絡吧,我是你的正向小天使!